Reken op uitstekende service bij de verfwinkel in Rotterdam

U bent op zoek naar een verfwinkel in Rotterdam en dat treft; bij IJzerhandel Overschie treft u een ruim assortiment aan van hoogwaardige verf. Ook voor al uw benodigde materialen kunt u bij ons terecht, denk bijvoorbeeld aan kwasten, tape en verfrollers. Wij zorgen ervoor dat u iedere klus, zowel binnen als buiten, vakkundig kunt uitvoeren. Zo weet u zeker dat het eindresultaat van hoge kwaliteit is!

Verfwinkel Rotterdam

Wij kunnen iedere kleur maken

In onze verfwinkel te Rotterdam treft u onder andere grondverf aan, maar ook krijtverf, hoogglansverf en systeemverf. Wij selecteren onze verf zorgvuldig uit diverse topmerken, waaronder Histor en Sigma, en kunnen eventueel ook kleuren voor u mengen. Wij beschikken namelijk over een moderne mengmachine waar wij vrijwel iedere kleur mee kunnen maken. Zo weet u zeker dat de kleur exact zo wordt als u voor ogen had!

Alles voor de doe-het-zelver

Wij hechten grote waarde aan service en kwaliteit. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide productkennis zijn wij in staat om u deskundig te adviseren. Dit kan van pas komen wanneer het een lastige klus betreft en er meerdere lagen verf moeten worden aangebracht. Wij denken oplossingsgericht waardoor u onze winkel met de juiste producten zult verlaten.
Bij ons vindt u allerlei producten speciaal voor de doe-het-zelver, van verf en behang tot raamdecoratie en gereedschappen. Denk bijvoorbeeld aan ijzerwaren voor al uw klussen in en rondom huis, maar ook schakelmateriaal en LED verlichting. Heeft u een vraag? Kom dan gerust langs bij onze verfwinkel in Rotterdam of neem contact met ons op.

  Contact         Meer Informatie